Anden generations helte

Byen i midten af multiverset

dørenes by

Vi forsøgte at spille en mandag aften fra kl 18 til ca 22Det er den første uge, i 10 måne i Hans Kongelige Højhed Kong Gegory’s 6 år.

Gruppen undersøger lidt mere af Portal nexusens muligheder og brugte nogle timer i multiverset centrum, byen Sigil.
Her får de handlet
Nanna: får byttet sig til en masse helende droger for opskriften til Grimbore kampdrikken. Hun pantsætter også et år af hendes liv for et stenfigur (et PSY-batteri, 10 point).
Mester Burgin Gråbjerg: Bytter sig til et skatspil, for spillets regler. Han har nu et nydeligt spille bræt med brikker, som kan formindsket til 5×5cm.
Han får også en halv aftale op og stå med en smede som gerne ville aftage nogle mithril bare.
James “Rosenthal” Garver drak vin med en engel, en særlig vin, flydende forelskelse. En vin hun bestilte så han var til at lokke med i seng lidt senere.
Victor Pentari besøger en glad hippi som laver stave til alle formål. Her finder han en stav i lyst træ, perfekt afbalanceret (+1 cl)
Victor køber for 5 år af sin ungdom en lyserød tykflydende drik som giver han +2 INT. Han forlader butikken som en 29 år gammel mand

Burgin får diskret konfronteret Ridder Johannes Bernhard, som har potal nøglen, med han vampyr baggrund, men da hemmeligheden er til gavn for folkets sikkerhed bliver de enige om at holde hemmenligheden.

Gruppen tager tilbage til Bromth efter en lang dag på planerne og tiden går, vinteren kommer. Pentari’s ekspertion fylder byen med flygtninge og soldater. Sydriget udnytter borgerkrigen til at presse Kanaros’es grænser.

Mester Burgin Gråbjerg: deler sin tid til tre projekter. Han underviser i våbenbrug, der er brug for våbenmestre. Han svinger selv hammeren i smedien og lære mere om smedekunsten. Aftenerne bruger han med næsten i diverse bøger hvor han studere de gamle guder, lære om religion og teologi.

Nanna bliver ansat i apoteket, hvor der er to droge laboratorier og et alkymistisk laboratorium. Den gamle alkymist passer sig selv men hun og den dage leder kommer godt ud af det sammen.

James “Rosenthal” Garver’s evner er der også behov for på kasserne hvor han underviser rekrutterne i buens brug. Han assistere også buebyggeren

Victor Pentari forsætter sine gadespil, de tre-skalle og ligende spil, og får kontakt til tyvelauget som lader ham arbejde for 10% af hans indtægt.

======Hvad sker der i landet over vinteren=======
Vinteren er lang, og et nyt år begynder. Det første år af byernes krig. Kongen er død og han nåede ikke at efterlade sig en arving. Der sendes folk ud i landet for at finde en af den gamle konges (Fransiskos) andre børn i håb om at en retmæssig konge på tronen vil kunne give ro. Pentari mener at de bør have tronen igen og kongen død puster kun til ilden under deres ambitioner.

Redheim og Hage er gået i fælles front i forsøget på at holde Pentari tilbage.
Pentari’s opmærksomhed er mest mod Cronos og indtil nu er Bromth ikke rigtigt blevet presset. Byens kanoner er måske en årsag til dette, i de få konfrontationer der har været, har Bromth skudt en masse jern kugler/spåner i troldmændene og derved forhindret dem i at kaste magi.

Den 4 måneder i det første år i byernes krig, før solen igen får magten tilbage og sneen endelig er væk.

( 5 måneder er der at træne i )

Comments

Warming

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.