Anden generations helte

En vinter ferie i BromthDet er den første uge, i 4 måne i det første år af byernes krig.

Vinteren i Bromth gik stille og roligt med kun få nærveværdige begivenheder.

Nana: Arbejdede hos apotekeren. Apotekeren fik til opgave at fremstille en stor mængde af Grimbore kampdrikken
James: blev et par gange udfordret af håbefulde folk som ville vise sige mod helten. James vandt en duel og tabte den anden.
Derudover brugte han sin tid på at lære mere om at være buemager – han kan dog ikke rigtigt koncentrere sig om sin skole og til sidst begynder han også at have problemer med finanserne. Derfor begynder han at undervise andre i at bruge bue og pil, og det er ret populært at være i den berømte James Rosenthals skyttelære. Aftenerne bruges på noget helt andet. Her forsøger James nemlig at lære at læse, hvilket faktisk lykkedes ham en smule efter 5 måneders hårdt arbejde.
Burgin: Modtager brev fra Baron Berhard, som fortæller om den eventyr gruppe som åbenbart havde fået adgang til De fire søstre’s ting.
Victor: Bruger tid at dygtig gøre sig i troldmands magi

Bax systemet kom igang igen, til 10sp pr besked – Pentari mangler penge, og Victor får en ide. Der er en troldman som lavet et teleporterende tårn, desværre er troldmanden ikke kommet med, men ved at sende en bax besked til tårnet får de en pejling på tårnet. Syd øst for Bromth – de har en dag før at tårnet forsvinder igen, så de bruger Portal nexusen og ankommer til Dragebjerget hvor de finder tårnet og får slukket den teleporterende del af tårnet.

De finder også et flyvende skib som Ridder Højvig og hans følge, eventyre, forsvandt i.
Skibet mangler en dims i roret for at få skibet til at bevæge sig. I skibet finder de Riddererns egendele og dem fra hans følge.
I “gruppe kassen” finder de
En magisk stegepande, som kan blive varm
En kappe
En nossedolk
6 pile.

Det flyvende skib ligger fortøjret i en glecher dal, i siden af dalen er der en lille huleåbning hvor de gætter på at eventyrene er gået ned, og de har sikkert dimsen med som kan få skibet til at bevæge sig.

Comments

Idless

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.