Anden generations helte

Husejerne

Der er altid tre

Den 8 måne, den 26 dag, i Janus Fransiskos 17 regerings år.
Vejeret er generelt regnende og blæsende.
===========

Da heltene kom ud af hulen, så de en trold der var i gang med at samle mønter op fra jorden. Tidligere havde de jo blæst en masse flagermuselort ud af hulen og det, samt nogle mønter lå nu på jorden. Med gestugelering fik de overtalt trolden til at spise de døde kultister og lade dem gå.

De rejste til Cronos for at finde Connor men opdagede at der også lå en besked til Atikus Gyldenbø. James “Rosenthal” Garver var ved at løbe tør for penge. Sagen var at da Gyldenbø godset var ubemandet, overtog Grev Skullen og Grev Tullin landområdet. Atikus’es opgave er nu at få det land tilbage igen. Til det havde de 50.000 guldstykker. De købte sig et hus, hyrede sig en hushovmester og gjorde klar til Sonja Vellensburgs bal 4 dage senere (første dag i den 9 måne)

Inden da ville de løse mysteriet om den fortryllede harpe. Den harpe som Connors lærling havde fundet. De var nået frem til at harpen var blevet lavet fornylig og at den besad en eller anden form for intellekt. Med to dages rejse ned til Vighemel og to dage tilbage, kunne de lige nå at få løst mysteriet inden ballet. Men på vejen ned blev de overfaldet af to vand elementar ånder.De er kun lige ankommet til Vighemel.

Comments

Warming

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.