Anden generations helte

Ind i dragens hule

- nogen ting skal man ikke finde sig i

Victor, Burgin og James går ned i hulen, hvor der er meget mørkt. Victor kaster lys og de andre går straks væk fra ham – det er ham der er målet nu.

Det viser sig at være en stor stenhule, med en større åbning end den de kom ind af. Men den er frosset helt over og har en port af is.

Der viser sig at være en drage nede i hulen – ikke en af de helt store, men en drage er en drage. Dermed også sagt, at den ligger på en kæmpe skat, hvor blandt anden Mester Burgin får øje på noget helt specielt: Der ligger et stort rundt skjold, sandfarven og med et kryds hen over – Burgin er ikke et øjeblik i tvivl om, at det er en af søstrenes skjolde. James er ikke et øjeblik i tvivl om, at han vil have fat i alt det guld der ligger under dragen.

Instinktivt fordeler Burgin og James sig diskret på hver sin flanke og trækker våben – man kan aldrig vide hvad humør en drage er i.

Det viser sig at dragen har spist, hvilket blandt andet kan ses ved at der ligger udrustning har tidligere huleforskere der har været dernede. Dragen siger det faktisk også selv, da den taler til gruppen. Den forsøger at slå en handel af, om at hente en bog for den tilgengæld for en amulet, med et øje, der med sikkerhed ville kunne passe i luftskibet.

Burgin begynder at forhandle med dragen, med skjoldet for øje. Gruppen forsøger at lægge lidt pres på dragen, der for at vise sin magt, griber om Nanna.

Det får James til at sende en ildpil mod den og Burging stormer frem med sin to-hånds økse.

Dragen er bestemt ikke nogen let modstander, men ved at bruge terrænet og veksle mellem
taktikker, lykkedes det gruppen at slå dragen ihjel. De får amuletten, en af søstrenes skjold og omkring 50.000 guldstykker hver og lidt til skibet.

Efter at have taget tilbage til byen i luftskib og solgt deres loot(altså efter en længere pelsnings session i hulen.) tog de både en smut forbi Bromth og forbi Pentari. Pentari fik de dog forladt i alt hujende hast, da James tog det på sig at stjæle de penge Victor var blevet snydt for, tilbage.

Senere satte de kursen mod Roak, for at opdage en helt ny verden… og finde ud af noget mere om søstrene….

Comments

Idless

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.