Paladin ordner

Jernkløren er en organisation som kæmper for
Retfærdighed, Hæderlighed og Folkets sikkerhed. I de fleste større byer har denne organasition oprettet sig et kontor hvorfra de modtager rekrutter, informationer om ondskabens virke og hvor medlemmerne af ordnen kan modtage træning og finde hvile.

Blandt Jernklørne findes der tre ordner.

  • Ørnes orden. De er de heltmodige krigere som står forest imod ondskabens trusler. Deres mod og kampfærdigheder er det som gør Jernklørene stolte.
  • Falkens orden. Disse let armerede krigere er Ørnenes spejdere. De er spejdere og spioner som søger informationer om ondskabens virke
  • Uglens orden. Jernklørenes ældste og viseste krigere findes under Uglens vinge. De er lærene for de yngre. De er de erfarne og dem som har tjent Jernklørene længst. Her findes viden, indsigt og den tættest forbindelse til kosmos.

Det er ikke unormalt et medlem skifter orden engang i hans karriere. Som ofres starter rekrutten i Ørnens eller Falkens orden og som gammel ender i Uglens orden. Men der findes dem som starter i uglens orden og aldrig forlader den.

Hvert medlem bære et symbol, deres forbindelse til kosmos og filosofi som de kæmper for at trækker deres kræfter fra. En metal fugl (ørn, falk eller ugle) med jernklør. Om metallet er bronze, sølv eller guld indikere hvor højt medlemmet står i hierarkiet.

Paladin ordner

Anden generations helte Warming