Anden generations helte

Find den forsvundle lærning

og find hvad han har fundet

Det er sensommer
-————————————————————————————————

Heltene mødtes med Connor, en gammelbekendt og mester. Connor lærling havde fundet en særlig harpe men var ikke kommet hjem efter sit dungon run. Heltene finder frem til byen Blejbakke, og smeden viser dem på vej.
De følger en å til et vandfald. På højre side af vandfaldet er der en huleåbning og på venstre side er der to huler åbninger. Den ene over den anden. Der er også spor efter et hemmelig dør bag vandfaldet.
De gå ind i den venster huleåbning og bag en hemmelig dør finder de op til en flagermuse hule (hulen over huleåbningen) De får skræmt flagermusene, men torden trykbølger sender flagermus, skidt og snavs ud. De finder et kortsværd i flagermuse møget
De forsætter ned i hulen, men bliver mødt af 6 kultister som har hørt tordenbavene. De får dem overtalte til at udlevere harpen og følger så også med ned for at snakke med Sarak, en wight som havde forvandlet lærlingens gruppe til zombies. 3 mand mod 11 og heltene vandt. De gik dybere ned og fandt 1000gp gems og en stav + 4 standart rygsække (explore, dungeneer, scolar, adventure)

1116xp

Comments

Warming

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.